Bingo bonus

Er zijn vele leuke bingo bonussen verkrijgbaar bij het online kienen spelen! Bij deze website krijg je bijvoorbeeld direct al een welkomstbonus bij je aanmelding. Dit is een bonus van drie euro, die je direct krijgt na je aanmelding bij flabingo. Je kan dus direct beginnen met het online bingo spelen! De welkomst bingo bonus is erg handig om ervaring op te doen, om het spel uit te proberen en tot de keuze te komen of je het spel wilt voortzetten met echt geld of niet.

Meld je aan bij Bingocams en krijg een gratis bonus van 5 euro!

Stortingsbonus

Die eerste welkomst bingo bonus gaat natuurlijk een keer op. Wanneer je dan tot het besluit komt om verder te spelen met echt geld, zal je geld moeten storten om verder te kunnen spelen bij flabingo. Bij je eerste storting kan je gelijk al weer gebruik maken van een leuke eerste stortingsbonus! Dit is een leuke extra van de aanbieder. Je eerst storting word namelijk verdubbeld tot maximaal wel honderd euro! Zo kan je dus na je eerste storting nog leuk verder spelen zonder aan je geld te denken. Door deze eerste stortingsbonus die je bij de eerste geld storting doet bij deze website kan je goed ervaring op doen en wanneer je de bonus hebt opgespeeld zal je echt wel weten of je de keus maakt om verder te gaan met bingo online spelen!

Bij de tweede storting krijg je nog een keer een mooie stortings verhoging wanneer je dit op een georganiseerde bingo bonus dag doet. Let dus op wanneer deze dagen voorbij komen, want je wordt hier door middel van de nieuwsbrief van op de hoogte gehouden. Flabingo verhoogt je storting dan met vijftig of honderd procent, dit kan maximaal oplopen tot een verdubbeling van wel vijftig of honderd euro! De eerste twee keer storten bij flabingo zijn dus erg voordelig! Je pakt bij je eerste twee stortingen direct al twee leuke bingo bonussen mee. Overigens pak je niet alleen bij de eerste twee stortingen een kienbonus mee, maar zijn er regelmatig acties waar je gebruik van kan maken. Om op de hoogte te blijven van de vele acties en bonussen die er elke week weer zijn, is het aan te raden om bij je aanmelding aan te vinken dat je de nieuwsbrief wilt ontvangen. Deze krijg je dan elke ochtend wanneer er weer een actie of bonus is georganiseerd. Ook worden er met regelmaat jackpots georganiseerd. De dag waarop deze valt wordt er ook een nieuwsbrief verzonden. Zo weet je wanneer je te horen krijgt wie er de jackpot heeft gewonnen. De nieuwsbrief ontvang je uiteraard op je e-mailadres dat je doorgeeft bij je aanmelding bij deze website. Wil je op de hoogte blijven van alle bingo bonussen en acties, dan raad ik aan om de nieuwsbrief aan te vragen!

Storten bij flabingo

Nu je weet van welke bingo bonussen je gebruik kan maken bij flabingo, is het natuurlijk ook wel handig om te weten hoe je kan storten bij deze aanbieder! Dat is heel simpel. Je kunt met kleine of grote bedragen opwaarderen. Het handigste is om met kleine bedragen te beginnen, zodat je het spel eerst goed kan uitproberen. Het nadeel van kleine bedragen is echter wel dat er vaak geen bingo bonus bij in zit.

Voor grote bingo spelers is het aan te raden om te storten via iDeal. Via iDeal kan je veilig grotere bedragen storten. Ook kan je vaak gebruik maken van een leuke bingo bonus bij het storten via iDeal. IDeal is een zeer betrouwbaar stortings programma. IDeal is namelijk ontwikkeld door banken als de Rabobank, SNS bank, ING en ABN AMRO. Doordat dit stortingsprogramma door deze banken is ontwikkeld is het zeer betrouwbaar. Via iDeal storten is heel gemakkelijk, het gaat snel én het is veilig. Je kan vaak een leuke bingo bonus meepakken dus er zitten veel voordelen aan het storten via iDeal.