Bingocams

logo bingocamsBingocams is een site waar ze live bingospellen aanbieden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de webcam. Dat is leuk, want je ziet je medespelers live winnen. En andersom natuurlijk ook. Je kan er verder met je medespelers chatten en vaak is er een bingohost aanwezig.

bingocams banner

Eerst registreren

registreren voor de bonussenJe kan met Bingocams meespelen, zodra je op de website een account hebt aangemaakt. Je krijgt hierna direct €5,00 aan speeltegoed cadeau, dus je kan meteen beginnen. Dat is wel zo gezellig.

Als je besluit om betalende speler te worden, krijg je bij je eerste storting een bonus van 200% over je inzet cadeau. Ben je eenmaal betalende speler, dan gaan er in het spel nog meer deuren voor je open. Je kan aan gratis spellen en toernooien meedoen, waar weer mooie prijzen mee te verdienen zijn.

Registreer je nu en ontvang 5 euro gratis

Hoe opwaarderen

Je kan je speeltegoed voor Bingocams opwaarderen door op de startpagina voor ‘deposit’ te kiezen. Hier krijg je een keuzemenu waar je kan kiezen hoeveel je wil storten en met welke betaalwijze. Wil je opwaarderen tijdens het spelen, dan klik je onder in het spel op de link ’tegoed kopen’. Ook dan word je doorgestuurd naar de betaalpagina. Er kan op verschillende manieren betaald worden, waaronder bijvoorbeeld met een creditcard.

90 of 75 ballen

90 en 75 ballen bingoEr worden verschillende spellen aangeboden op Bingocams. Er zijn 90 bal kaarten of 75 bal kaarten. Hierbij worden of maximaal 90 ballen of maximaal 75 ballen getrokken. De 90 bal kaarten zien er anders uit dan de 75 bal kaarten. Bij de 90 bal kaarten vallen de prijzen alleen op de horizontale rijen van de bingokaart. Terwijl bij de 75 bal kaarten de prijzen zowel in de horizontale of verticale rijen kunnen vallen. Soms moet je een bepaald patroon op je kaart zien te krijgen om een prijs te winnen.

Gratis bingo spelen

gratis bingocams spelenBij Bingocams kan je ook gratis bingo spelen. Hier kan je leuke prijzen winnen en de kaarten kosten je niets. Voordat je aan deze gratis spellen mee kan doen, moet je wel eerst een storting hebben gedaan.
Mocht je geen geluk hebben in het bingospel of ben je te laat met kaarten kopen, dan kan je er voor kiezen een minigame te spelen. Hier kan je op verschillende slotmachines je geluk beproeven.

Bezoek de website van Bingocams