Bingolot

Op de website bingoonlinespelen.net staat Bingolot centraal. Dit is een unieke bingospel. Als er wordt gesproken over deze game dan gaat het over een van de meest populaire bingo spelen. Je hoeft er bij Bingolot niet bang voor te zijn dat je eens alleen bent met het kienen, er zijn namelijk altijd mensen het spel Bingolot aan het spelen, zowel overdag als in de nachtelijke uurtjes. De meeste mensen die hier komen zijn op aparte tijden aanwezig. Je kunt namelijk zelf weten wanneer je Bingolot komt spelen, misschien wil je graag even ontspannen, een beetje spanning en actie? Dan ben je bij deze game aan het goede adres. Je kunt hier ook met de kinderen even een spelletje spelen, zo kunnen ze ook leren hoe het is om op het internet een spel te spelen. De kinderen kunnen ook even ontspannen, even na schooltijd een spel Bingolot spelen en dan in de avonduren kun je zelf aan de slag! Lekker prijzen winnen, tegoed opwaarderen en weer lekker blijven spelen. Dit is waar je het voor doet, het winnen en het plezier.

Chatten

Je kunt bij Bingolot ook chatten met de andere spelers. Je kunt ervaringen uitwisselen of praten waar je het maar over wilt hebben. Dit is een leuke mogelijkheid van Bingolot, omdat je tussendoor even je gedachten op iets anders kunt richten. Tijdens het spelen van het spel Bingolot kun je ook reageren op mensen die tegen jou praten. Las even een pauze in op het spel of ga lekker door en praat tijdens het spelen, dit is ook goed voor de band met de medespelers. Je kunt ook vragen stellen aan elkaar, stel dat je de eerste keer Bingolot speelt, dan is het goed om wat meer informatie hierover te krijgen van andere spelers.

Verschillende prijzen

Bij Bingolot zijn er verschillende prijzen die je kunt winnen. Het gaat om leuke geldbedragen die je kunt winnen, deze win je wanneer je een volle kaart hebt. Het kan zijn dat er meerdere mensen ook een volle kaart hebben dan wordt de prijs verdeeld. Je kunt de winstkansen ook vergroten want je kunt namelijk met meerdere kaarten tegelijk Bingolot spelen. Het blijft altijd leuk om hier bingo te spelen want ook de prijzen veranderen iedere keer. Blijf daarom regelmatig het spel spelen, zodat je in ieder geval verschillende prijzen kunt winnen en plezier kunt beleven tijdens het spelen van dit spel.

Te Winnen prijzen:

 • Pattern, oftewel, het patroon waarin elk nummer moet zijn weggekruist
 • Volle kaart, hierbij moeten alle nummers, die op jou kaart(en) aanwezig zijn, voorbij gekomen zijn

Hoeveel kost het kopen van een bingokaart?

Hoeveel gaat het kosten van een bingokaart je bij Bingolot kosten? Dat is afhankelijk in welke kamer je speelt. Er zijn diverse categorie├źn in het spel aanwezig. Zo kan je in de betaalde kamers kaarten kopen vanaf 5 eurocent tot en met een halve euro. Het is daarnaast ook een optie om gebruik te maken van de gratis kamers. Hier kan je, zonder storting of aan verplichtingen te hoeven voldoen, gratis kaarten ‘kopen’, waarbij je elke ronde weer kans maakt om kleine bedragen te winnen. Zo ervaar je toch het plezier van de online bingo, maar voel je het niet in de portemonnee.

Kosten per Bingokaart

 • € 0,50
 • € 0,25
 • € 0,10
 • € 0,05
 • Gratis!

Hoeveel kaarten kan ik kopen?

Naast het verschil in de prijzen voor het kopen van een kaart in een kamer gelden er ook inkooplimieten. Het maximum aantal te kopen kaarten per ronde staat vernoemd in het kameroverzicht van Bingolot. Je kunt de volgende kaartlimieten in het spel tegenkomen: 1, 2, 5 en 10. Wanneer je het spel van Bingolot in een van de gratis kamers speelt dan is dit limiet standaard 2 kaarten per speelronde.

Tip: Wil je graag bingo spelen voor de gezelligheid, kies dan een kamer met een laag kaartenlimiet. Zodat je meer kans hebt op te winnen dan dat je in een kamer met 1 kaart per ronde meespeelt waar een kaartenlimiet van 10 bingokaarten per speelronde geldt. Hier kopen spelers namelijk vaak het maximum aantal te kopen kaarten.

In het spel aanwezige kaartlimieten

 • 1 kaart per bingoronde
 • 2 kaarten per bingoronde
 • 5 kaarten per bingoronde
 • 10 kaarten per bingoronde

Tegoed opwaarderen en betalen

Je kunt bij het spel werken met een speciaal tegoed. Je kunt hier snel geld op kunt waarderen om weer het spel te gaan spelen. Ben je even op je werk, heb je zin om even een spel te spelen en kom je er achter dat je geen tegoed op je account hebt staan? Voor je het weer kan je dan je tegoed opwaarderen, zodat je weer lekker het spel kunt spelen. Zo kun je overal Bingolot spelen en mooie prijzen winnen. Laat anderen eens zien welke prijzen je al hebt gewonnen met Bingolot en blijf het dan ook spelen, zeker weten dat je hier niet meer anders mee wilt.