Jogobingo

logo jogobingo

Jogobingo is een mooie aanbieder waar je het bingo spelen voor echt geld goed kan beginnen. Dit kienspel is 1 van de meest populaire en bekende spellen welke op het internet te spelen zijn. Vrijwel alle bekende bingo spelers zullen het spel al wel eens gezien hebben en dit is te merken ook. Het is er elke dag namelijk altijd gezellig druk, dus je kan altijd wel iemand bij jogobingo vinden die gezellig met je wilt gaan spelen. Zo hoef je dus geen moment van verveling meer te kennen als je eenmaal bij deze aanbieder bent aangemeld. Het is dan ook echt een aanrader om hier te beginnen, want het is één van de meest gebruikersvriendelijke bingo spellen welke online te spelen is. Begin nu dus ook door je snel aan te melden. Je hoeft hiervoor alleen maar je emailadres, gebruikersnaam en een wachtwoord op te geven. Hierna krijg je een bevestiging code waarmee je het account kan activeren. Na activatie kan het spelen bij jogobingo van start gaan en kan je gezellig met en tegen andere spelers beginnen te spelen en is het mogelijk om gezellig mee te chatten.

Storten

geld storten bij jogobingo

Het storten van speel tegoed kan bij jogobingo snel en eenvoudig. Er zijn verschillende opties te gebruiken om je online speel tegoed op te waarderen. Er moet voor jou dus ook wel een mogelijkheid zijn om het bingo voor geld te beginnen bij deze aanbieder. Zowel op een snelle manier als op een manier waarmee je met grotere bedragen kan opwaarderen staat jogo bingo je te hulp. Het is zelfs mogelijk om snel met je telefoon of mobiel je tegoed op te waarderen en aangezien je deze meestal bij de hand hebt is het gebruikers gemak van deze aanbieder wel heel erg hoog. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om de veelgebruikte optie iDeal bingo te gebruiken. Zo kan je dus met één enkele transactie je saldo van je account op waarderen en kan je snel en eenvoudig met het door jou gewenste bedrag de online bingo beginnen bij jogobingo.

iDeal

storten met ideal bij jogobingo

Het is ook mogelijk om snel en makkelijk met een hoger bedrag op te waarderen. Dit is dus een ideale mogelijkheid tot opwaarderen voor de grotere bingo spelers die ook gezellig bij jogobingo willen spelen. Zo kan iedereen zich vermaken op het leukste online bingogame. Elke bingo spelers, van groot tot klein. Het is vooral handig omdat je met elk gewenst bedrag je saldo kan opwaarderen en zo hoef je dus geen moment te wachten of telefoneren om zo met kleine bedragen je tegoed op te waarderen. Nee, je kunt met 1 transactie je speelsaldo gelijk al met een groter bedrag opwaarderen en zo kan je snel en eenvoudig het kienspel van jogobingo starten en bespelen.

Paysafe, volledig anoniem

storten met paysafecard bij jogobingo

Mocht je alles volledig anoniem willen houden dan is dat geen probleem. Je kunt er dan voor kiezen om met de paysafe prepaid kaart je kientegoed op te waarderen. Deze kaart kan je kopen bij 1 van de vele winkels. Je moet dan denken aan de sigarenboeren, tankstations en supermarkten. Je kan deze kaart kopen door te pinnen, maar je kunt ook gewoon met contant geld betalen. Je krijgt hierna een bon met je paysafe code erop welke je op het internet kan verzilveren. Deze code kan eenmaal gebruikt worden, dus wanneer je op het internet bent dan kan je na het jogobingo spel gaat om daar de code te verzilveren. Wanneer de code is verzilvert zet jogo bingo de waarde van de paysafe kaart om in bingotegoed. Zo kun je dus volledig anoniem het online speelsaldo kopen en hoef je niets met je bank of telefoon te doen wanneer je het bingo voor echt geld wil gaan spelen.

Met mobiel of telefoon

storten met mobiel of telefoon bij jogobingo

Je kan er ook voor kiezen om met je telefoon of mobiel je online bingotegoed op te waarderen. Hier kan er onderscheid gemaakt worden tussen Pay per call en Pay per minute. Je betaald bij de ene optie dus per belletje en bij de andere word je tegoed dus opgewaardeerd per minuut. Wil je in korte tijd je rekening van je account snel op waarderen dan kan je het beste ervoor kiezen om per belletje te betalen. Zo kan je na het belletje, waarmee je het geld op je account met 1,30 word opwaardeerd, gelijk weer bellen. Zo kan je dus in korte tijd je bingo tegoed snel verhogen om een poosje ongehinderd en gezellig bingo te gaan spelen.

De Pay per minute lijn is de perfecte oplossing voor de bingo spelers bij jogobingo die niet gelijk in een grote kamer willen gaan spelen, maar die ook niet telkens met de mobiel of telefoon bezig willen zijn. Zo kan je het gesprek dus starten en automatisch word je speeltegoed per minuut met 80 eurocent opgewaardeerd. Zo kan je dus makkelijk en eenvoudig je speeltegoed opwaarderen bij jogobingo en hoef je dus niet telkens bezig te zijn met bellen. Mocht je er bang voor zijn dat je het gesprek vergeet op te hangen dan kunnen wij gelukkig melden dat dit geen grote gevolgen zal hebben. Het is namelijk zo geregeld dat de verbinding automatisch verbroken wordt wanneer er tijdens het gesprek voor 10 euro aan speeltegoed is bij gebeld. Zo wordt er dus voorkomen dat er problemen komen omdat je de telefoon per ongelijk bent vergeten op te hangen en dat is wel zo aardig van jogobingo.