ShinyBingo

ShinyBingo is een levendig en veelzijdig online platform met een breed scala aan spelmogelijkheden. Zo kan een speler terecht voor een groot assortiment aan bingospellen in verschillende jasjes. De site biedt diverse progressieve jackpots en een eersteklas loyaliteitsprogramma. Dat wil zeggen, een gebruiker van ShinyBingo maakt grote kans op winst met mooie prijzen. Er heerst een ongedwongen sfeer: bezoekers kunnen zich hier bezighouden met een prikkelend, motiverend bingospel en ondertussen tijd besteden aan de nodige ontspanning.
Bezoek de website

Om te beginnen

Wanneer een nieuwe speler zich aanmeldt, krijgt hij of zij standaard €5 aan gratis speeltegoed. Op deze manier kunnen nieuwe spelers vrijblijvend een kijkje kunnen nemen om te zien hoe zij de bingospelen ervaren. Eenmaal lid geworden van de site, kan de gebruiker een eerste storting doen. Wanneer deze storting voltooid is, zal het speelgeld op het account van de gebruiker komen te staan. Bij een eerste storting ontvangt de speler een welkomstbonus van 300%. Dit betekent dat wanneer een nieuwe gebruiker het account ‘oplaadt’ met een bedrag van €10, ShinyBingo €30 (300%) bij het totaalsaldo optelt.
Meld je aan en krijg 5 euro gratis van ShinyBingo

Opwaarderen

Via de site worden verschillende betaalwijzen aangeboden. Je kunt bijvoorbeeld betalen met een Europese Paysafecard. Dit is een prepaid kaart, welke speciaal is ontworpen voor het voltooien van internetaankopen. Deze kun je online aanschaffen, maar is ook te verkrijgen bij verkooppunten als supermarkten en sigarenwinkels.

Aan de slag

Na het inloggen met een persoonlijk wachtwoord en gebruikersnaam, kan de speler een zogenoemde ‘bingokamer’ kiezen. Er kan gekozen worden uit twee varianten: het ’90-bal spel’ en het ’75-bal spel’. Bij het ’90-bal spel’ is een standaard bingospel, welke ook gehandhaafd wordt bij andere bingospellen. Tijdens dit spel win je met 1 lijn, 2 lijnen of een volle kaart. Het ’75-bal spel’ daarentegen biedt diverse verrassende variaties. Wanneer de speler een spel heeft uitgekozen, klikt hij of zij op ‘start spel’. De kamer wordt nu geladen en het spel kan beginnen.
Begin met spelen, maak hier een account aan

Gratis spelen

Naast betaalde spellen biedt de spelsite mogelijkheid tot het spelen van gratis spellen, welke je vindt bij de ‘Gratis Speelkamers’. Zo is er de ‘Magic Money’ kamer, waar om 22:30 de kans bestaat tot het winnen tot een totaal van €75. Dit alleen wanneer de speler in de voorafgaande 24 uur minstens €10 aan speeltegoed heeft opgewaardeerd. In de kamer ‘Fantasy Freebie’ kan een speler vier keer per dag gratis terecht, wanneer er in de voorgaande 14 dagen minstens €10 is gestort.

Bonus en aanbiedingen

ShinyBingo biedt de bezoeker verschillende bonussen en aanbiedingen, welke hieronder nog eens op een rijtje.

  • Een nieuwe speler krijgt altijd gratis €5 speeltegoed
  • Bij de eerste storting schenkt ShinyBingo 300% welkomstbonus over het overgemaakte bedrag
  • Er is keuze uit twee varianten aan bingospelen: het 90-bal spel en het 75-bal spel
  • Er kan de hele dag door gekozen worden voor diverse speelkamers. De kaartprijzen variëren tussen €0,05 en €1,00
  • 24 uur per dag oplopende jackpots
  • Onder bepaalde voorwaarden kan er in de speciale ‘Gratis Kamers’ meerdere keren per dag voor niets gespeeld worden
  • In de zogenoemde ‘Toernooi kamers’ worden gegarandeerde jackpots uitgekeerd. In de kamer ‘Rainbow Riches’ betreft de jackpot €250, welke ‘s morgens wordt uitgedeeld, ‘s avonds tweemaal €125. In de ‘Pot Of Gold’ kamer kan de speler terecht voor een winst van €250
  • Periodiek worden er gegarandeerd grote jackpots van duizenden euro’s uitgekeerd.

Probeer de online bingo nu gratis uit!